Destilerías Bonet S.A.

Destilerías Bonet és una empresa familiar fundada a Sant Feliu de Guíxols (província de Girona) el 1862.
Després de quatre generacions al comandament, ja portem una dilatada carrera especialitzada en la distribució de vins en exclusiva per a hostaleria, botigues especialitzades i grans superfícies de la província de Girona.
Amb molts anys d’experiència, Josep Pi, actual administrador de l’empresa, s’ha convertit en un expert en aquest meravellós món. Oferim vins, caves, Champagne i ginebra d’alta qualitat.
Portem anys establerts en aquest mercat distribuint vins de prestigioses bodegues de tot Espanya.
Un dels principals punts forts de la nostra empresa és la professionalitat i el servei que donem als nostres clients adaptant-nos a les seves necessitats.
Oferim als nostres clients sopars maridatge, cates especialitzades i tot tipus d’esdeveniments que vulguin fer relacionats amb el vi. Portem del propi celler una persona especialitzada en el tema per poder comentar qualsevol dubte que sorgeixi i gaudir de l’exclusivitat de l’esdeveniment. Aquest 2019, amb ganes de créixer, hem obert la nostra botiga online per poder arribar a més clients amb interès de conèixer i provar la nostra selecció de productes.
Amb aquesta pàgina web, Destilerías Bonet vol facilitar als clients el fet de buscar, preguntar i comprar siguin on siguin.
El nostre equip sempre estarà a la seva disposició per a qualsevol dubte o consulta!

Des de 1862

"Els nostres productes són molt més que simples begudes" Oferim una gamma de vins de qualitat a més de caves.