All Posts

Bodega Castell del Remei

Bodega Castell del Remei

La bodega Castell del Remei és la bodega més antiga de Catalunya en elaboració i etiquetatge de vins fins de criança. Així mateix, aquesta bodega centenària està ubicada a una finca històrica de la Denominació d’Origen Costers del Segre. Està documentat que la seva activitat vinícola es remunta a l’any 1780 a Lleida. Anys més tard, al 1852 es van…

Llegir més

Gran licor Bonet

Gran licor Bonet

El licor Bonet es tracta d’un tipus de licor originat a les destil·leries Bonet. Aquest producte es tracta d’una beguda alcohòlica d’alta graduació que s’obté a través d’un període de destil·lació. La majoria de vegades, aquestes begudes són endolcides amb sucre de raïm, most, mel o sacarosa. Generalment, el grau mínim d’alcohol en un licor és del 15% del volum…

Llegir més

Vinyes de la DOT

Vinyes de la DOT

A finals del s. XIX, una jove de Figueres es va casar, i com a dot, la seva família va aportar unes vinyes en el nucli del Priorat de Masarac (Alt Empordà). Després, aquestes van ser arrendades a uns camperols perquè les treballessin. Aquesta situació es va mantenir gairebé fins a l’actualitat. La producció del vi va ser del tot…

Llegir més

Bollinger special cuvée brut

Bollinger special cuvée brut

El Special Cuvée es tracta d’un xampany. Aquest és un tipus de vi blanc o rasat espumós que s’ha elaborat a partir de la mescla de diferents raïms. Pel que fa a la seva elaboració, només s’utilitzen dues terceres parts del raïm. El primer procediment és igual a la del vi blanc, però en el cas del xampany, el raïm…

Llegir més

Orujo Vinya Armenteira d’herbes

Orujo Vinya Armenteira d’herbes

L’orujo és una beguda alcohòlica que s’obté de les restes del raïm fermentat i destil·lat. Pel que fa a la seva elaboració, després que es premsi el raïm i es fermenti el most, es recull el bagàs de les mateixes finques. Quan ha passat un mes, es comença la destil·lació del raïm. Amb aquesta, l’alcohol va desapareixent i dóna pas…

Llegir més

Celler La Rioja Alta, S.A

Celler La Rioja Alta, S.A

El celler La Rioja Alta es va fundar l’any 1890 per cinc famílies de la Rioja i del País Basc. Des de llavors, es van anar adquirint diverses vinyes per produir vi. L’adquisició d’aquestes va derivar a l’extensió total de 660 hectàrees de vinya distribuïdes en quatre indrets. Així, actualment el celler La Rioja Alta compta amb vinyes situades a…

Llegir més

Vi rosat Casual

Vi rosat Casual

El vi rosat Casual es tracta d’un vi que destaca pel color rosa pàl·lid amb un lleuger rivet violaci. En boca és un vi fresc, llarg, amb un paladar envoltant i un final molt allargat. L’origen del vi rosat prové del vi negre, ja que s’elabora amb el mateix raïm, però en el cas del vi rosat, aquest ha tingut…

Llegir més

Clos de l’Obac

Clos de l’Obac

Clos de l’Obac es tracta d’un vi negre amb una potència, estructura i complexitat extraordinàries. Generalment, els vins negres necessiten un control més rigorós del temps i la temperatura que la resta de tipus de vins. En el cas del Clos de l’Obac, aquest és resultat de la plantació de set vinyes diferents que ofereixen diversitat d’orientacions i alçades. Per…

Llegir més

Abrir chat