El celler La Botera neix l’any 1986 a Batea, Tarragona. Un grup de socis, pagesos que viuen dins el món de la vinya i el vi, amb la vocació de transformar i comercialitzar el fruit.

Als seus inicis La Botera només comercialitza vins a l’engròs, però a poc a poc ha anat obrint mercat fins que avui dia comercialitza vins embotellats joves blancs, rosats, negres i criances de gran qualitat amb les característiques i la diferenciació de Denominació d’Origen Terra Alta.

Les instal·lacions d’aquest Celler estan separades. Per una banda, al centre del poble de Batea trobem el més antic. Per altra banda, a peu de carretera, a l’entrada del mateix poble se situa el nou celler inaugurat l’any 2018, un edifici de 4 plantes. La superfície total de les seves instal·lacions és aproximadament d’uns 3.500 m² en els quals trobem diferents zones: la zona de recepció i vinificació del raïm, la sala d’elaboració, la sala de botes, la zona d’envasament, el magatzem, el laboratori, la botiga i la sala de tastos.

El comerç de proximitat, el respecte pel medi ambient i la filosofia de treball que han aconseguit que garanteixi l’ecosostenibilitat del territori fan d’aquest Celler un lloc característic i diferenciat.

Actualment l’equip de professionals que hi treballa ha fet créixer el celler i ha ampliat notablement la seva cohesió humana.

Abrir chat